Uitzenden en Werving & Selectie

TECH4YOU is een technisch uitzendbureau waar u terecht kunt voor vakbekwaam personeel, zowel uitvoerend als staf- en kaderfuncties. Of u nu personeel nodig heeft voor een project, het tijdelijke opvangen van bijvoorbeeld ziekte-uitval of een nieuwe medewerker die direct in dienst treedt: TECH4YOU voorziet in uw behoefte aan kwalitatief personeel.

opdrachtgever

Wat kunt u als opdrachtgever verwachten?

TECH4YOU staat voor het leveren van kwaliteit, de juiste man/vrouw op de juiste plaats binnen uw organisatie. Service- en klantgerichtheid, denken in oplossingen en een eerlijke en open communicatie staan centraal.

AFSPRAAK = AFSPRAAK: TECH4YOU doet wat ze zegt.

Uw partner in personeel

Snel schakelen en 24-7 bereikbaarheid mag u verwachten van TECH4YOU.

Bij TECH4YOU kunt u terecht met al uw vacatures. Het aanbod aan kandidaten varieert op diverse niveaus, zowel uitvoerend als staf- en kaderfuncties. Voorbeelden: fitters, lassers, werkvoorbereiders, uitvoerders, maar ook hulpen in grondwerk, projectadministrateurs, calculators en KAM-managers, van startend tot zeer ervaren. TECH4YOU richt zich o.a. op de Leidingbouw, Petrochemie, Las & Montage, Constructiebouw, Infra & Civiel, Bouw, Installatietechniek en Elektrotechniek. Maar komt u als opdrachtgever uit een andere branche en bent u op zoek naar personeel, ook dan staat TECH4YOU u natuurlijk graag bij als uw partner in personeel.

Uw zorg uit handen

Uw organisatie is gebaat bij continu├»teit; u zit niet te wachten op uitval in de productie. De insteek van TECH4YOU is u de zorg uit handen nemen en onaangename verrassingen op gebied van personeel zien te voorkomen. Dit kan alleen wanneer we u ├ęcht goed kennen. Snel schakelen bij ontwikkelingen en voorafgaand weten welke behoefte aan personeel er is, om tijdig een oplossing te bieden, is de hulp die TECH4YOU u kan bieden. Het leveren van kwalitatief personeel dat past binnen uw organisatie, uiteraard met de juiste competenties, ervaring, mentaliteit en diplomering.

Garanties

TECH4YOU hecht veel waarde aan serieus werken, veilig werken en zaken op orde hebben.

TECH4YOU is aangesloten bij de NBBU, de brancheorganisatie voor uitzendbureaus en uitzendkrachten en tevens de CAO voor de uitzendbranche. Daarnaast is TECH4YOU VCU-gecertificeerd: Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus 2007.

Dit betekent dat TECH4YOU in het bezit is van kennis ten aanzien van veiligheidseisen en dat er gewerkt wordt volgens de procedures. Naast de VCU-certificering heeft TECH4YOU ook de NEN-4400-1 normering op zak. Hiermee wordt u als opdrachtgever een zekerheid geboden op financieel gebied, dat afdrachten, belastinggelden en regels nageleefd worden. Ook een G-rekening is aanwezig. Alle certificeringen en normeringen zijn hier te vinden, zodat u als opdrachtgever weet dat u met een integere en professionele uitzendorganisatie te maken heeft.

Graag maakt TECH4YOU voorafgaand aan een samenwerking kennis met haar nieuwe klanten. Naast een beeld krijgen van de organisatie en de bedrijfscultuur, heeft kennismaken met de leidinggevende(n) van de betreffende functie de voorkeur, om zo goed mogelijk tot een passende match te komen. Met de kandidaat zal een referentie besproken worden en aan u als opdrachtgever vooraf overhandigd worden. Tevens wordt er besproken of er aanvullende cursussen nodig zijn om de kandidaat volledig te werk te kunnen stellen, zoals bijvoorbeeld een VCA-certificaat. Wanneer er een match is, wordt een gesprek ingepland tussen u en de kandidaat.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek? Mail dan naar TECH4YOU.