Search here:
Wie is TECH4YOU

Oprichter Marieke den Rooijen-van den Berg heeft jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche én aan de andere kant van de tafel, binnen de aannemerij in de techniek. Haar expertise ligt in het bemiddelen van mensen zowel technisch, commercieel, administratief, secretarieel en financieel. In de techniek zijn dit zowel uitvoerende als staf- en kaderfuncties, o.a. op het gebied van Leidingbouw, Petrochemie, Constructiebouw en Infra & Civiel.

De mens staat centraal, weten met wie je in gesprek bent, wat zijn zijn of haar competenties en ambities, welke ervaring heeft hij of zij met de daarbij behorende diploma’s en certificaten etc. Daarnaast is er voor de werkomgeving grote aandacht: wat is de organisatiestructuur binnen een bedrijf en wat voor cultuur heerst er. Al deze zaken zijn bepalende pijlers voor een succesvolle match. Wanneer een nieuwe medewerker niet op zijn of haar plaats zit bij een nieuwe werkgever en de samenwerking eindigt, hebben beiden partijen hier niets aan. Het is verspilde tijd en energie.

Bekendheid in de markt waar binnen de kandidaat op zoek is naar werk en de opdrachtgever behoefte heeft aan personeel, zowel tijdelijk als vast, is van groot belang. TECH4YOU volgt de ontwikkelingen op de voet en onderhoudt haar kennis door een veelheid aan contacten.

TECH4YOU: Uitzenden en Werving & Selectie

TECH4YOU bemiddelt personeel op basis van uitzenden met de mogelijkheid tot overname en personeel dat direct in dienst treedt. Dit is afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever.

TECH4YOU is ook UW PARTNER IN PERSONEEL bij outplacement trajecten.
Tijdelijk uw personeel onder brengen is een dienst waarbij voor beiden partijen een win-win situatie gecreëerd wordt.

Alles met maar 1 doel: de juiste persoon, op de juiste plaats binnen de juiste organisatie.

Het Tech4You team

Marieke Den Rooijen - Van Den Berg

Eigenaresse

Haar expertise ligt in het kunnen bemiddelen van alle soorten kandidaten, van leerling tot aan vakman, van administratief medewerker tot aan de rechterhand van de directeur, van assistent controller tot aan brandmanager. Als specialisatie heeft TECH4YOU het ondergronds leidingwerk, waarbij goed weten wat iemand kan centraal staat.

Rosalie van den Dungen

Freelance Office Manager

Verantwoordelijk voor diverse processen binnen de organisatie. Binnen TECH4YOU & TALENT4YOU houdt ze zich o.a. bezig met marketing en biedt ondersteuning aan administratieve en financiële processen die komen kijken binnen de uitzendbranche.

Michel Den Rooijen

Eigenaar

Michel is de spil buiten in het veld. Ruim 30 jaar is hij werkzaam als lasser, van constructielassen, lassen op een petrochemische plant, tot lasser van transportleidingen, zowel gas- en waterleidingen als stadsverwarming in de lasprocessen tig, tig/basisch en fleetwelden. Tevens beheerst hij het automaat lassen, waaronder STT-fluxcore. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel contacten en is ook commercieel actief voor TECH4YOU.