Search here:

TALENT4YOU

Home > TALENT4YOU

Logo talent4you

Na heel wat succesvolle jaren in het bemiddelen in de techniek was het tijd voor een nieuw label. Vrij snel kregen we ook aanvragen voor vacatures te vervullen bij de technische bedrijven voor functies die niet technische gerelateerd zijn.

TALENT4YOU staat voor het leveren van kwaliteit, de juiste persoon op de juiste plaats binnen uw organisatie. Service- en klantgerichtheid, denken in oplossingen en een eerlijke en open communicatie staan centraal.

We zijn actief in de zakelijke dienstverlening en hebben diverse vacatures in verschillende branches.

• Commerciële functies: zoals brandmanagers, e-marketeers, commerciële binnendienst functies, accountmanagers/vertegenwoordigers, etc.
• Administratieve/Secretariële functies: zoals receptioniste/telefoniste, secretaresses, managementassistenten, etc.
• Financiële functies: zoals assistent controllers, financieel administratief medewerkers, etc.

Het wervingsproces

Een kandidaat geholpen kan goed geholpen worden aan een nieuwe baan zolang je kan doorgronden wat iemand zijn of haar kwaliteiten zijn, maar ook waar hij of zij minder goed in is. Wat voor type is de kandidaat en wat zijn de wensen en behoeften in een toekomstige baan.

Voor het invullen van een vacature is het belangrijk voor ons om te weten:
Wat zoekt de opdrachtgever? Binnen wat voor team komt de toekomstige medewerker te werken? Wat voor soort bedrijfscultuur en mentaliteit heerst er binnen een bedrijf? En welke vereisten zijn er?

Om de een succesvolle match te maken zijn deze factoren cruciaal. Een langdurige samenwerking is natuurlijk het streven, voor zowel de kandidaat, de opdrachtgever én voor ons!

 

TALENT4YOU Uitzenden en Werving & Selectie
We bemiddelen personeel op basis van uitzenden of op basis van werving & selectie. Dit is afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever.

Uitzenden
Of u nu personeel nodig heeft voor een tijdelijk project of voor een langere periode: uitzenden kan voor u de perfecte oplossing zijn. TALENT4YOU voorziet in uw behoefte aan kwalitatief personeel en de flexwerker komt in dienst bij ons. Per week ontvangt u een factuur voor de gewerkte uren.

Wat zijn hier de voordelen van?

  • U hoeft geen tijd en geld te besteden aan werving en selectie.
  • U bespreekt uw wensen met ons en wij gaan op zoek naar de juiste match.
  • U loopt geen risico bij ziekte van een medewerker;
  • U heeft geen loondoorbetalingsverplichting, gezien het juridisch werkgeverschap bij ons ligt;
  • Een ruime proefperiode van 78 weken;
  • Gezien het een flexibele arbeidsovereenkomst betreft is een medewerker per dag opzegbaar;
  • U zet deze medeweker in op de momenten dat u het nodig vindt én u betaalt alleen de gewerkte uren;
  • Indien gewenst is de optie er om een medewerker een overeenkomst aan te bieden en tot overname over te gaan.

Werving & Selectie
Bent u op zoek naar personeel voor een vaste functie binnen uw bedrijf en denkt u erover om de werving en selectie uitbesteden? Dan is het inzetten van TALENT4YOU ideaal voor u. Het bespaart u een hoop tijd en energie. De medewerker komt direct bij u in dienst en u ontvangt een fee factuur voor onze diensten.

We zetten de vacature breed uit op diverse vacatureplatforms, social media, onze website, maar ook overheidsinstellingen zoals het UWV, de Gemeente. We hebben ook een groot netwerk opgebouwd bij business clubs en uiteraard zetten we deze ook uit via ons eigen netwerk. Wanneer we begonnen zijn met werven en de juiste kandidaat zit er niet tussen, dan zijn geen er kosten verbonden aan deze wervingsactie.

Het opzetten van een wervingscampagne behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij we ideeën aandragen, meedenken over het visuele aspect van wervingsactiviteiten, bijvoorbeeld flyers, vacaturevideo’s, het wekelijks “posten” op social media, etc. Bij deze optie bespreken we de opties en daarbij behorende kosten met u persoonlijk.

Bent u nu op zoek naar de juiste persoon, op de juiste plaats binnen uw organisatie? Dan komen we graag met u in contact, want dit is ons doel! Werven, selecteren, een volledig beeld van een kandidaat met zijn of haar voor- en tegens om een langdurige samenwerking te bewerkstelligen door middel van: de juiste persoon, op de juist plaats binnen de juiste organisatie!

Is uw interesse gewekt, dan komen we graag met u in contact!

CONTACT

TALENT4YOU
Bredaseweg 69
4844 CK Terheijden
Email: info@talent4you.nl
Telefoon: +31850685540