Search here:
Ben jij op zoek naar een baan?

Neem dan contact op met TECH4YOU om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een bak koffie. In dit gesprek zullen je wensen en behoeften in een nieuwe baan en werkgever voorop staan en de mogelijkheden in de markt met je besproken worden. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: binnen wat voor bedrijfscultuur pas jij het beste, is dit in een groot bedrijf of liever wat kleiner, in welke branches liggen je interesses, welke ambities heb je, zijn er aandachtspunten rondom je CV, en wat kan TECH4YOU voor je betekenen?
Kortom: een kennismakingsgesprek waarbij open en eerlijke communicatie voorop staat.

Wanneer je via TECH4YOU aan het werk gaat, is jouw rechtspositie geregeld in de NBBU CAO voor Uitzendkrachten. Dit is een overeenkomst die is afgesloten voor uitzendkrachten en uitzendondernemingen. Per app heb je alle gegevens uit de cao bij de hand: te downloaden via NBBU cao app.

Meld je aan als werkzoekende en TECH4YOU neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Bekijk hier het overzicht met vacatures van de opdrachtgevers van TECH4YOU.

Uitzendkracht

Wanneer u als uitzendkracht via TECH4YOU werkt, is jouw rechtspositie geregeld in de CAO voor Uitzendkrachten. Dit is een overeenkomst die is afgesloten voor uitzendkrachten en uitzendondernemingen.

Meldt u aan als werkzoekende en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk hier ons actuele overzicht met vacatures van onze opdrachtgevers.